марка
Мини стерилизиращи таблетки Milton - 50 бр.
(0)
6.99 лв.
Мини стерилизиращи таблетки Milton® - 50бр. (от 60мг.)
 
Употреба за стерилизация на:
  •  Биберони
  •  Зъбни протези
  •  Четки за зъби
  •  Менструални чашки
  •  Дребни пластмасови, или гумени предмети
 
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА за стерилизация на биберони:
Дезинфекцията на бебешките залъгалки се извършва с мини преносим „стерилизатор“ за биберони Milton Mini.
 
1. Почистване: Когато сте вкъщи: измийте биберон-залъгалката с топла сапунена вода и изплакнете със студена вода.
Извън дома:  ако няма на разположение вода, избършете остатъците от храна и замърсявания с чиста кърпа.
2. Подготовка на разтвора: ВАЖНО: ако гъбите на стерилизатора са се втвърдили поради изсъхване, добавете вода и изчакайте да омекнат преди да се опитате да ги извадите. Напълнете мини„стерилизатора“за биберон-залъгалки със студена вода до маркиращата линия. Добавете 1 Мини стерилизираща таблетка Milton® и изчакайте до пълното ѝ разтваряне. Поставете плътната гъба (тази без дупка) бавно в разтвора на дъното на„стeрилизтора“ Mini. След това поставете гъбата с отвора над плътната такава. Двете гъби трябва да поемат целия разтвор, излейте излишната течност, която не е била абсорбирана. Уверете се, че горната част на гъбата с отвора се задържа под ръба на основата на Milton Mini„стeрилизтора“.
3. Поставяне на биберон-залъгалката: Поставете биберон-залъгалката в отвора на горната гъба, натиснете залъгалката надолу и завъртете за да почистите биберона.
4. Завийте капака
5. Изчакайте 15 мин.
6. Готово за употреба: Няма нужда да се изплаква биберон-залъгалката преди употреба.
 
Бибероните могат да се добавят и изваждат от същия разтвор през целия ден. Необходимо е разтворът да се подменя на всеки 24 часа! Просто поставете биберона в „стерилизатора“ Milton Mini и след 15 минути той е дезинфикциран и отново готов за употреба без необходимост от изплакване. Винаги изплаквайте двете Milton гъби под течаща вода преди и след употреба. В края на всеки ден винаги изстисквайте гъбите от излишната вода и ги оставете на да изсъхнат върху суха и чиста повърхност. Можете лесно да омекотите гъбите отново като ги потопите във вода за няколко секунди.
 
Scroll To Top