марка
Столче за кола Cybex Pallas 2 Fix Purple Rain
CB515111004
(0)
579.00 лв.

Отстъпки при поръчка:
 

  • 5% за суми от 500 лв. до 999,99 лв.
  • 7% за суми от 1000 лв. до 1499,99 лв.
  • 10% за суми над 1500 лв.

xБезплатна доставка при поръчка над 50 лв.

Характеристика:
Подходящо за деца на възраст от 9 месеца до 12 години
Може да ползвате това столче повече от 11 години. То може да се регулира така, сякаш расте заедно с детето. Системата WHICH? го класира като 5 звездна топ марка, отличена за предлаганата безопасност при злополуки и страничен удар. Лесно се преобразува в Cybex Solution X2-fix след като детето стане на 3 години ( достигнато тегло около 15 кг). Така със закупуването на едно, реално вие получавате две столчета. Съвместимо с автомобили със или без Isofix система. Продуктът е спечелил няколко награди в международни тествания и изложения на различни асоциации, най-важната от които е спечеленото доверие на родителите (сн. 19, 20, 21). Отговаря на Европейски стандарт за качество и безопасност ECE R44/04.
Възрастова група І: 9-18 кг (приблизително от 9 месеца до 4г.) Pallas 2-fix
Възрастова група ІІ/ІІІ: 15-36 кг (приблизително от 3- 12г.) Solution X2-fix
Характеристики:
- Регулириема предпазна възглавница (сн. 2) – наподобява издута въздушна възглавница пред детето, която поема силата на удара при сблъсък и предпазва тялото на детето. положението и може да се регулира спрямо ръста на детето с цел свобода на движението. сравнена с 5 точковите конвенционални колани дава максимална сигурност. когато детето порасне, може да се махне и обезопасяването му да е с колани.
- Isofix connect за допълнителна сигурност и стабилност (сн. 9) – лесно се монтира за Isofix системата на колата, както в група І, така и в група ІІ/ІІІ. Oсигурява по-висока безопасност и по-добра стабилност в двете групи. Конекторите на столчето просто се закопчават в Isofix системата на колата. Te могат да бъдат прибрани, в случай, че столчето се използва в кола която няма Isofix система.
- Позиция шезлонг (сн. 7) - за възрастова група І облегалката за гръб лесно, с една ръка, може да се изтегли до полулегнало положение
- Допълнителна подложка за корекция на височината при група І
- Облегалка за главата с 3 позиции на наклон назад (сн. 5, 6) - предпазва главата от накланяне надолу по време на сън, като така тя остава в зоната на безопасност на столчето в случай на удар. детето се чувства комфортно, без напрежение във врата по време на дрямка.
- L.S.P system + усъвършенствана система за защита в случай на страничен удар (сн. 4) -  силата от удара се абсорбира в линейна поредица от реакции на L.S.P. системата чрез използването на защитни странични възглавници, заедно с протекторите за рамената и главата от вътрешната страна.
- 11 позиции за коригиране на височината на седалката (сн. 8) - столчето расте заедно с детето
- дишаща материя, което се пере при температура от 30С
- лесно може да се премества от една кола в друга
Допълнително могат да се закупят Isofix водачи (предпазват тапицерията на столчето и автомобила) и летен калъф (предпазва оригиналната калъфка)
Размери: 46 х 56 х 73-90 см.
Тегло:
Група І – 11кг
Група ІІ/ІІІ – 7 кг.
Размери: 46 х 56 х 73-90 см.
Производител Cybex, Германия
Scroll To Top